Monday Munchies (#2): Mango and Sticky Rice

Mango and sticky rice in Chiang Mai

Mango and sticky rice in Chiang Mai

My family came to visit me past Sunday to say farewell before I am heading to Hungary for four months. Since I have made it a tradition to cook something typical for the country I visited last and hadn’t done that for Thailand yet, I decided to cook mango and coconut flavored sticky rice – one of my favorite dishes from Chiang Mai.

This is how you do it: (I just googled the recipe – that’s why I simply linked two I liked)

Mango und Klebereis

Vergangenen Sonntag kam meine Familie zu Besuch, um sich vor meinem Auslandssemester in Ungarn von mir zu verabschieden. Ich habe es zu einer Tradition gemacht, meine Familie regelmäßig mit meinem Lieblingsgericht der letzten größeren Reise zu bekochen. Für Thailand war ich bisher noch nicht dazu gekommen, deshalb gab es am Sonntag Mango auf süßem Kokos-Klebereis – meinen Favorit aus Chiang Mai.

Und so geht’s: (Das Rezept habe ich auch nur gegoogelt – deshalb verlinke ich es einfach anstatt es abzutippen)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s